Vuokralaitteet
kuva avainrasiasta
Avainrasia aukeaa koodilla

Peräkärry on nyt sijoitettu Virusmäentie 10:n eli Tarmon talon pihalle ja muut koneet naapuriin eli Virusmäentie 12 kellariin. Vuokratoimintaa hoitavat yhdistyksen sihteeri Tapio Riikonen ja rahastonhoitaja Klaus Luostarinen. Peräkärry on lukittu, sekä aisastaan, että kuomustaan. Peräkärryn lukkojen avain on sijoitettu rasiaan, joka on Virusmäentie 12 seinässä Tarmon talon puoleisessa päässä. Kun varaat kärryn, saat numerokoodin, jolla voit avata rasian. Koodi on henkilökohtainan ja rasia kerää tietoa koodin käytöstä. Kun palautat kärryn laita avain takaisin rasiaan. Muista tarkistaa kärryn kunto ja ilmoittaa heti epäkohdista. Jatkossa on mahdollista, että rasiaan sijoitetaan avain oveen, joka näkyy kuvassa ja, jonka takana ovat oksasilppurit ja muut vuokralaitteet.

kuva kärrystä
Peräkärry

Majava, kuomullinen, jarruton peräkärry. Kärryn turvallinen kantavuus on 480kg ja lavakoko 3,26m x 1,5m x kuomun sisäkorkeus 1,3m ( laidan korkeus 35 cm ). Kippi, etulaita saranoitu, ajosiltalaita vaneroitu ja saranoitu, lavan ulkopuoliset köysikoukut ja sisäpuoliset sidontalenkit. Vuodenajan mukaan kärry varustettu kesä- tai nastarenkain. Kaskovakuutettu. Sidontaliinoja saa mukaan.

Oksanmurskain ProForest. Teho 2500w, eli vaatii 16 ampeerin sulakkeen. Mukana liitosjohto 10m. Maksimi oksan paksuus 40mm.

Oksanmurskain Brillo. Teho 2000w, joten 10 A:n sulake riittää. Mukana liitosjohto 10m. Maksimi oksan paksuus 35mm.

Pensasleikkuri Hitachi, johdoton, akku 18V 1,5Ah , oksavahvuus 15mm, leikkuuleveys 52cm. Koneessa ei ole vaihtoakkua, latausaika n. 1h.

Oksamurskain
ProForest, 16A
Oksamurskain
Brillo, 10A
pensasleikkuri
Hitachi
Ohjeet
YHTEYDENOTOT JA VUOKRAUS
PUHELIN:

Varaukset numerosta 045 1750 637, helpoimmin tavoittaa arkisin klo 18-20.

TEKSTIVIESTI:

Vuokraus numerosta 045 1750 637, laita viestiin nimesi, toivomasi ajanjakso ja mitä haluat vuokrata. Tekstiviestit tulevat laitteeseen, jota ei kanneta mukana, joten viestejä luetaan arkisin vasta iltaisin ja viikonloppuisin silloin kun muistetaan

SÄHKÖPOSTI:

Sähköpostien käsittely on arkiaikaan helpompaa kuin tekstiviesteihin tai puheluihin vastaaminen. sihteeri@raunistula.fi

VARAUSKALENTERI:

Vuokralleottajan nimikirjaimet näkyvät varauskalenterissa kun varaus on vahvistettu. Varauskalenteriin ei voi tehdä itse merkintöjä, mutta siitä voi katsoa vapaita vuokra-aikoja.

VUOKRA-AJAT:

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta koska avaimen saa koodilla rasiasta milloin hyvänsä, niin noudolle ja palautukselle ei varsinaisesti ole ohjeaikoja. Kannattaa kuitenkin huomioida, että Tarmon talossa on paljon toimintaa iltaisin ja pihalla saattaa olla ahdasta. Avainrasia tallentaa avaus- ja sulkemisajat, joten vuokra-aikoja pystytään tarkistamaan.
Vaikka vuokraisit kärryä lyhyen aikaa, minimivuokra on yhden vuorokauden hinta, eli 7 euroa. Viikonlopputaksalla, joka 21 euroa, kärryä voi pitää perjantai-aamusta maanantai-iltaan asti. Kärryn voi vuokrata silloin, kun se on vapaana, joten tarkista varauskalenterista, onko kärry vapaana ja tee sitten varauspyyntö.

PERÄKÄRRYN AVAIN:

Kun varauspyyntösi hyväksytään, saat numerokoodin, jolla saat peräkärryn avaimen sisältävän rasian auki. Palauta avain rasiaan, kun palautat kärryn. Rasia on Tarmon talon naapurissa, siis Virusmäentie 12 seinässä, Tarmon puoleisessa päässä, kellarin oven vieressä.

MAKSU:

Etukäteen yhdistyksen tilille, ei käteismaksumahdollisuutta.

TILINUMERO: FI32 4309 1520 0541 62

SAAJA: Raunistulan Asuinkiinteistöyhdistys

VIESTI: Vuokraamasi laite esim. ”Kärryvuokra”

HINNAT:

Peräkärry 7€/vrk, viikonloppu 21€
Muut laitteet 2€/vrk, viikonloppu 6€

NOUTO-JA PALAUTUSOSOITE:

Peräkärry Virusmäentie 10 (Tarmon talo) ja muut laitteet Virusmäentie 12.
LAITTEET NOUDETAAN VUOKRA-AJAN ALKAESSA / PALAUTETAAN VUOKRA-AJAN PÄÄTTYESSÄ.